Hoppa till innehåll

Stöd vårt arbete i Grums

Ditt bidrag behövs!

Kontakt

Hela Människan Ria Grums
Orrbygatan 6
664 30 Grums

Telefon: 073 – 032 79 99

Öppettider
Tisdag
Promenad och fika 12.00 – 15.00.
Öppet hus 17.30 – 20.30

Här hittar du fler kontaktuppgifter

Vad vi gör

Hela Människan arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

På tisdagar välkomnar vi alla till vår öppna verksamhet där vi bjuder på fika och gemenskap. Förutom öppet hus anordnar vi även julfest, utflykter, påskfirande och engagerar oss i Jul i gemenskap.

Den personliga omsorgen om individen är en av hörnstenarna i verksamheten. Enskilda samtal, själavård, förbön och hembesök är därför en naturlig del av vår verksamhet.

Hos oss är Du alltid välkommen, precis som du är!

Stöd oss

Det finns många sätt att stötta vår organisation. Skänk saker, ge en gåva eller stöd oss med din tid och var volontär hos oss. Är du del av ett företag som vill stötta vår organisation finns möjlighet att bli sponsor.

Läs mer

Styrelse

Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete och vi tror på alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv.

Vi arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Ordförande
Tommy Holmsten