Hela Människan EnköpingEn till Hela Människan – Nätverk webbplats

Stöd vårt arbete i Enköping!

Ditt bidrag behövs!

Välkommen till Hela Människan i Enköpings kommun

Läs mer om verksamheten

Vilka är vi?

Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete!

Vi tror på alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv.

Vi arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Ett värdigt liv tar ofta sin utgångspunkt i ett eget boende. Härbärget är menat att vara en tillfällig lösning under tiden som arbete och planering pågår att få fram en mer permanent…

Sinnesrogudstjänsten är öppen för dej som söker Gud eller sinnesro. Välkommen till Vårfrukyrkan den andra onsdagen varje månad kl 19.

Peter Ulveström blir ny föreståndare på Hela Människan i Enköping!

Hela Människan som ansvarar för RIA dagcenter och Härbärget för hemlösa har rekryterat Peter Ulveström som sin nye föreståndare efter Torbjörn Mannehed som slutar efter 10 år i Enköping. Peter Ulveström börjar den 16 september. Torbjörn Mannehed tillträder en tjänst som pastor i Equmeniaförsamlingen i Gamleby.

Resan till Spanien!

I slutet av maj åkte ett gäng på tio personer från Hela Människan i Enköping till Torrevieja för att vara där en vecka. Någon hade aldrig flugit eller varit utanför Norden och de flesta hade inte varit utomlands på många år och kanske aldrig på ett nyktert och ordnat sett.