Hela Människan Ria NässjöEn till Hela Människan – Nätverk webbplats

Stöd vårt arbete i Nässjö

Ditt bidrag behövs!

Välkommen till Hela Människan Ria Nässjö

Läs mer om verksamheten

Ria-center

På Ria Nässjö vill vi ha en öppen gemenskap och social samvaro där alla är välkomna. Ett lyssnande öra är viktigt för alla människor.

Lämna gärna din cykel för reparation hos Hela Människan Nässjö. Vi server i princip alla standardcyklar, men även vissa MTB-, hybrid- och racercyklar.

Julstämning trots Corona

Den 23 december firade vi jul tillsammans på Ria. Årets julbord var långt ifrån vad vi var vana vid men det fanns ändå en stor glädje över att kunna erbjuda jultallrikar och en mysig stund tillsammans. Det fanns även möjlighet att ta med en jultrallrik för den som önskade det. Köket hade gjort fantastiska jultallrikar med kall mat, varma rätter och efterrätt. Därtill fick man en godispåse att ta med hem.
I år var vi uppdelade i mindre grupper och använde flera av Nässjös församlingar som värdar för julfirandet. Vi är tacksamma till alla som skänkt bidrag för att julfirandet kunde göras möjligt!

Hela Människan fyller 100 år

Just här i Nässjö arbetar vi med en öppen social verksamhet, vårt Ria-café. Hit är alla välkomna men vi vänder oss särskilt till människor som lever i någon form av social utsatthet. […]