Välkommen till Hela Människan i Enköpings kommun

Läs mer om verksamheten

Vilka är vi?

Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete!

Vi tror på alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv.

Vi arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Ett värdigt liv tar ofta sin utgångspunkt i ett eget boende. Härbärget är menat att vara en tillfällig lösning under tiden som arbete och planering pågår att få fram en mer permanent…

I början av 2017 öppnade Hela Människan Enköping ett stödboende bara 170 m från Ria och härbärget. Fyra platser i ett gammalt och hemtrevligt hus.

Studieresa till Stockholm

Varje år gör personalen en studieresa till en plats där ett intressant socialt arbete pågår. Tidigare år har bl a Hela Människans verksamheter i Jönköping, Örebro, Norrköping, Södertälje, Köping och Gävle fått besök. I år kollade vi in Stockholms Stadsmission.

Gotlandsläger

I sommar åker ett gäng från Ria Enköping på läger till Gotland!
I slutet av augusti kommer vi att vara där en vecka och bo på Gustavs Sommargård där vi även bodde 2015.
Det ligger ca 4 mil söder om Visby och har endast 300 m till en lång sandstrand. Vi kommer bl a att göra en dagstur till Stora Karlsö och flera besök i Visby.

Hela Människan Enköping 40 år!

Hela Människan Enköping har funnits till för människor i utsatta livssituationer i 40 år! Det uppmärksammades av vår statsminister när han höll sitt jultal på Stora Torget i Enköping. Här kan Du läsa mer i boken om Ria:s 40 år!