Varje år ser vi till att fylla lokala magor och själar i Stockholm med god mat och kärlek.
Du kan anmäla dig som frivillig hos Hela Människan i Stockholms Län.
Donera gärna kläder till oss, så vi kan distribuera dessa till extra utsatta i Stockholm.
Passa på att kläderna är hela och rena.
Vi lever i svåra ekonomiska tider, men har du en liten peng att undvara så mottas den med stort tack.

Ge en gåva eller bli volontär


Du behövs i Hela Människan i Stockholms läns arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Det kan handla om en öppen verksamhet, ett skyddat boende eller en säng för natten på ett härbärge.

Ditt bidrag behövs:

Bli volontär

Du behövs som volontär i våra verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara direkt, genom samtal men också indirekt genom att vara volontär.

Ge kläder och saker!

Genom att ge en gåva i form av kläder eller saker som ges till, eller säljs till förmån för människor i en utsatt livssituation bidrar du till ett drägligare liv.

Kontakta oss för att höra vad du kan göra för dina medmänniskor!

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka på länken nedan för att komma till gåvosystemet:

Stockholms län

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!