Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människans arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Det kan handla om en öppen Ria-verksamhet, ett skyddat boende, arbetsträning på en secondhandbutik eller en säng för natten på ett härbärge.

Ditt bidrag behövs också i Småland!
Läs mer i artiklarna i högerspalten och här nedan.

Guldkant

På länsnivå ger vi (utifrån befintliga möjligheter) stöd till det vi kallar ”Guldkant” (läs mer HÄR). Om du vill ge en gåva till det arbetet, t ex i samband med en födelsedag, kan du här ladda ner ett gåvobevis i form av en MS Word-fil. Fyll bara i namnet på den som fyller år, samt det belopp du sätter in på något av våra konton (OBS! Märk din gåva med namnet på jubilaren), så öronmärker vi gåvan för detta arbete.

Bli volontär

På distriktsnivå är verksamheten inte sådan att vi behöver volontärer, men du behövs i någon av våra lokala verksamheter! Där får du på olika sätt vara med och stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara direkt, genom samtal men också indirekt genom att vara volontär i en secondhandbutik, en cykelverkstad eller något café. Läs mer om var närmaste, lokala verksamhet finns.

Ge en gåva

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Enklast sker det genom att föra över din gåva till:

  • Hela Människan i Jönköpings län. Bankgiro: 689-9819
  • Hela Människan i Kalmar län. Bankgiro: 690-3108

Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva till ändamålet ”Jönköpings län”. Välj bland många motiv. Du klicka på länken nedan för att komma till gåvosystemet:

Jönköpings län

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!