Vad gör vi?


Välkommen till oss!

Navet i vår verksamhet är vår mötesplats på St Olovsgården på Kyrkogatan i centrala Skellefteå. Den är öppen tre dagar i veckan, måndag-tisdag och onsdag, kl 08-13. OBS andra öppettider kan förekomma, främst sommartid.

Vi serverar frukost och lunch på vårt kafé. Som besökare kan du vända dig till oss för hjälp och stöd i frågor som är viktiga för dig. Vi erbjuder enskilda samtal under tystnadsplikt, förmedlar kontakter med olika myndigheter och kan i viss mån även hjälpa till med mat och kläder.

Vi arbetar med anhörigstöd, har en rad olika grupper som träffas för att till exempel sjunga tillsammans, laga mat, hobby/pyssel, motion med mera.

Vi har ett nära samarbete med den lokala NA-gruppen samt Al-Anon, anhöriga till människor med missbruk. Aktuell information hittar du på Skellefteå Stadsmissions hemsida

Senaste nytt alltid på Skellefteå Stadsmission på Facebook

Vi behöver din hjälp

Att bli volontär
Våra volontärer gör en fantastisk insats och är en förutsättning för vår breda verksamhet. Coronaepidemin har gjort att de flesta tvingas stanna hemma, då de flesta av volontärerna är pensionärer. Vi behöver hjälpande händer.

Ge en gåva
Vill du uppvakta någon på en högtidsdag eller bara göra någon glad eller ge en minnesgåva och samtidigt se till att någon annan får en bättre vardag?
Våra gåvor hittar du här

Vill du veta mer om vad vi på Stadsmissionen gör, kontakta oss:

info@skellefteastadsmission.se