Second hand i Sala


I vår välplanerade butik kan man hitta möbler, kläder, husgeråd, spel, glas & porslin för att nämna en liten del av vårt utbud. Vi har utökat butiken med försäljning på ett lager och bibliotek. Nu är butiken fräschare och luftigare än någonsin.  Kom gärna in och titta, kanske kan du göra ett riktigt fynd!

P.g.a. pågående pandemi och striktare restriktioner har vi ett maxantal på 10 kunder i butiken.

Vi finns på:

Kålgårdsgatan 22, 733 31 Sala

0224–196 70

Öppettider:

Måndag-fredag 10.00-16.00

Lördag 10.00-14.00

Se eventuella avvikande öppettider på startsidan.

Vi erbjuder våra kunder hemkörning mot betalning. Ring vår butik för mer information och prisuppgifter på telefon: 0224- 196 70. Hemkörning bokas och betalas vid köptillfället. Hemkörningsservicen gäller bara varor köpta i våra butiker.

Vi tar emot det du vill skänka!

Det går bra att själv lämna gåvor till våra affärer. Du kan även ringa oss så hämtar vi utan kostnad, om det är för mycket för dig att leverera eller att du inte kan frakta sakerna till oss av annan anledning. Ring transport på telefon: 070-761 63 19. Transporten kommer att bedöma sakerna du vill skänka på plats och tar bara med sig det de anser att vi kommer att kunna sälja.

Vi tar inte emot pianon, eller någon form av kemikalier eller färg. Ej heller vitvaror, el-artiklar/apparater (=allt med sladd) förutom lampor.

Vi tar emot gåvor i vår butik måndag-fredag 10,00-15.00 Obs! Efter 15,00 på vardagar har vi inte möjlighet att ta emot saker, ej heller på lördagar eller söndagar!

Alla gåvor går oavkortat till att vidareutveckla vår verksamhet så att vi kan hjälpa fler. Vi är tacksamma för alla bidrag, stora som små!

 

Varmt välkommen!