Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela människans arbete. Utan din hjälp stannar vår verksamhet. Många människor i dagens Sverige står utanför arbetsmarknaden och saknar sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Vi kan erbjuda gemenskap, social samverkan, rehabilitering och möjligheten att komma vidare i livet.

Ditt bidrag behövs!

Bli volontär

Du behövs som volontär i våra verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara direkt, genom samtal men också genom att ge av din tid i någon av våra secondhandbutiker eller i något av våra caféer. Läs mer här!

Ge kläder och saker!

Genom att ge en gåva i form av kläder, textilier, prylar, husgeråd eller möbler till oss, kan vi fortsätta driva vår verksamhet och erbjuda fler människor hjälp. Läs mer här!

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka på länken nedan för att komma till gåvosystemet.

Sala-Heby

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!