Vill du hjälpa till i vår secondhandbutik?

Skulle det vara roligt att göra en ideell insats som indirekt hjälper Norrköpingsbor som lever i utsatthet? Kan du hjälpa till en eller kanske flera dagar i veckan? Då är du välkommen till vår secondhandbutik!


Kassa/Café
Stå i kassan när butiken är öppen. För dig som har kassaerfarenhet, tycker det är kul att möta många och olika kunder och har goda referenser! Du kan även hjälpa oss i caféet där du bland annat fixar mackor och förbereder inför öppning.

Skapa säljfokus
Plocka ihop varor som ger mervärden. En stil, en idé, ett tema. Porslin/glas/bestick/karotter/fat för en viss tidsera. Kläder, skor, accessoarer för unga vuxna, för vuxna, för äldre och för barn.

Foto
Du gillar att ta bilder som säger något, är fina, är intressanta, är kul.

Synas på sociala medier
Du trivs framför datorn och skapar bildspel, texter som skapar intresse, kanske dialog. Du publicerar gärna på Facebook och Instagram. Du kanske även har erfarenhet av att sälja via Tradera.

Lager
Ta emot varor, plocka upp, prissätta och ta ut i butik. För dig som gillar ordning & reda och tycker om att samarbeta med andra. Tisdag-Fredag kl 8-15.

Din insats kan vara en eller flera dagar i veckan på ett rullande schema med andra volontärer. Allt överskott i  butiken går till våra verksamheter Ria och Matbanken som hjälper människor som lever i hemlöshet och andra utsatta livssituationer.

Skicka in din intresseanmälan till Claes Fröden på telefon 073-501 24 31 eller mejla till volontar.norrkoping.secondhand@helamanniskan.se