Vill du hjälpa till?

Skulle det vara roligt att göra en ideell insats som indirekt hjälper Norrköpingsbor som lever i utsatthet? Kan du hjälpa till en eller kanske flera dagar i veckan?

Då är du välkommen till Ria Second Hand!

  • Kassa/Café – Stå i kassan när butiken är öppen. För dig som har kassaerfarenhet, tycker det är kul att möta många och olika kunder och har goda referenser! Du kan även hjälpa oss i cafét där du bland annat fixar mackor och förbereder inför öppning.
  • Skapa säljfokus – Plocka ihop varor som ger mervärden. En stil, en idé, ett tema. Porslin/glas/bestick/karotter/fat för en viss tidsera. Kläder, skor, accessoarer för unga vuxna, för vuxna, för äldre och för barn.
  • Foto – Du gillar att ta bilder som säger något, är fina, är intressanta, är kul.
  • Synas på internet – Du trivs framför datorn och skapar bildspel, texter som skapar intresse, kanske dialog. Du publicerar gärna på Facebook, Instagram kanske även har sålt via Tradera.
  • Lager – Ta emot varor, plocka upp, prissätta och ta ut i butik. För dig som gillar ordning & reda och tycker om att samarbeta med andra. Tisdag-Fredag kl 8-15.

Din insats kan vara en eller flera dagar i veckan på ett rullande schema med andra volontärer. Allt överskott i  butiken går till våra verksamheter Ria och Matbanken som hjälper människor som lever i hemlöshet och andra utsatta livssituationer.

Våra öppettider i butiken är:
Tisdag               kl. 10-18
Torsdag             kl. 10-18
Lördag               kl. 10-15

Låter det intressant? Hör då av dig till vår volontärsamordnare Marie Landers på telefonnummer 0722-41 06 00 eller maila till  volontar.norrkoping.secondhand@helamanniskan.se