Vi behöver din hjälp!


Du behövs i Hela Människans arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad.


Bli volontär
Du behövs som volontär i våra verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara i vår öppna verksamhet Ria eller i vår secondhandbutik. Det finns många olika uppgifter att välja på som volontär i våra verksamheter.

Ge kläder och saker
Genom att ge en gåva i form av kläder eller saker som ges till, eller säljs i förmån för människor i en utsatt livssituation bidrar du till ett drägligare liv.

Bli hållbarhetssponsor
Som företag eller organisation kan ett samarbete med oss bli en del av ert lokala hållbarhetsarbete (CSR). Våra verksamheter är alla exempel på konkret lokalt hållbarhetsarbete. Arbetet med miljö och människa går hand i hand. Ge av det ni kan, har och förmår, exempelvis:

  • Mat eller saker som är överskott/ska bytas ut
  • Sponsring med utrustning/material. T.ex. målarfärg, byggskivor, datorer, kylar/frysar, inredning
  • Yrkesinsats eller andra volontära insatser för en dag
  • Ekonomisk sponsring
  • Kompetens
  • Eget förslag

Välkommen att kontakta oss för dialog om samarbete!

Ria
Sousan Massi Nylander
0702-04 46 25

Secondhand
Claes Fröden
073-501 24 31


Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka på länken nedan för att komma till gåvosystemet:

Klicka här för att komma till gåvosidan

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!