Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människans arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Det kan handla om en öppen Ria-verksamhet, ett skyddat boende, arbetsträning på en secondhandbutik eller en säng för natten på ett härbärge. Den lokala variationen är oändlig. Läs mer om hur din lokala verksamhet arbetar.

Ditt bidrag behövs!

Bli volontär

Det är roligt att arbeta med sådant som man brinner för och tror på. Det handlar om engagemang och vilja. Särskilt om det man tror på har avgörande betydelse för någon annan och för vårt gemensamma samhälle. Vill du göra skillnad, finnas med och vara delaktig i Hela Människans arbete? Det finns många olika funktioner och du är behövd.

Vad gör man som volontär?

På Hela Människan Nässjö finns det flera arbetsuppgifter. I vår second hand behövs det människor till kassan, sortering och uppackning av skänkta varor. I vårt café behöver vi dig som älskar att möta människor och delar våra grundvärderingar, hjälp med kök och servering. Övriga uppgifter kan vara transportuppdrag, lokalvård, IT, medverkan i gudstjänster och övriga gemenskapsaktiviteter. Kanske brinner du för något annat som kan passa in i vår verksamhet. Ta gärna kontakt med oss!

Hur blir man volontär?

Anmäl dig till Annakarin Sickeldal

Mail: annakarin.sickeldal@helamanniskan.se eller

Telefon: 0721508125

Efter att du kontaktat oss träffas vi för ett informationsmöte där du får veta mer om vad volontärarbetet innebär och funderar på vilken uppgift som kan passa dig.

Jordgubbe_hjartformad_hand_liggande

Ge kläder och saker!

Genom att ge en gåva i form av kläder eller saker som ges till, eller säljs i förmån för människor i en utsatt livssituation bidrar du till ett drägligare liv.

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka på länken nedan för att komma till gåvosystemet:

Nässjö

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!