Aktuellt


Hela Människan fyller 100 år

Just här i Nässjö arbetar vi med en öppen social verksamhet, vårt Ria-café. Hit är alla välkomna men vi vänder oss särskilt till människor som lever i någon form av social utsatthet. […]

Secondhand – för miljön och Nässjös skull!

Hela Människan Nässjös secondhandbutik bidrar till arbetsintegration och att minska klimatpåverkan i vår värld. Överskottet går till Ria-center som arbetar för och tillsammans med människor i Nässjö som lever i en utsatt livssituation.

En oas i Nässjö!

Hela Människan Nässjös Ria-center är en öppen verksamhet för alla! Här samlas främst människor som befinner sig i en utsatt livssituation. Det kan handla om ensamhet, psykisk ohälsa, aktivt missbruk, hemlöshet eller att man helt enkelt uppskattar den glada atmosfären.

Hela Människan var min trygghet under många år!

Chauffören Mia har ett trassligt förflutet men arbetar nu som chaufför inom secondhandbutiken. Hon trivs mycket bra med det praktiska arbetet och att få träffa nya människor och göra en insats för människor i utsatta livssituationer.

Jag har mer än jag behöver!

En av Hela Människan Nässjös trogna medarbetare är Leffe som arbetar som kock och fyller 60 år i augusti 2018. Hans liv har varit händelserikt där musiken och kockyrket har funnits med under nästan hela tiden.