Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människans arbete för att ge fler människor en möjlighet att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad.

Ditt bidrag behövs!

Bli volontär

Är du intresserad av att engagera dig i Hela Människan i Malmö?

Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Skicka ett email till infomalmo@helamanniskan.se så tar vi kontakt med dig.

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Du kan ge en gåva direkt till vår lokala enhet via swish eller bankgiro. Om du vill ge regelbundet finns möjligheten till autogiro.

Swish: 123 009 39 55

Bankgiro: 204-1218

För att ge via autogiro: skicka ett email till infomalmo@helamanniskan.se så skickar vi dig en blankett för godkännande av autogiro!

 

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka på länken nedan för att komma till gåvosystemet:

Malmö

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!