Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människans arbete för att ge fler människor en möjlighet att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad.

 

Bli volontär

Är du intresserad av att engagera dig i Hela Människan i Malmö? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Skicka ett email till infomalmo@helamanniskan.se så tar vi kontakt med dig.

 

Skänk kläder eller saker

Har du kläder, leksaker eller husgeråd att skänka? Verksamheten Klädhjälpen samlar in och delar ut till behövande! Skicka ett email till monika.jensen@helamanniskan.se eller ring 0760-214938. 

 

Ge en gåva!

Gåvor är oerhört viktiga för att vi ska kunna driva vår verksamhet och hjälpa fler! Hela Människan Sverige har gjort det lätt att skänka pengar till de lokala enheterna genom sin  gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka på länken nedan (Malmö) för att komma till gåvosystemet:

Malmö

 

Du kan också ge en gåva direkt till vår lokala enhet i Malmö via swish eller bankgiro. Om du vill ge regelbundet finns möjligheten till autogiro.

Swish: 123 009 39 55

Bankgiro: 204-1218

För att ge via autogiro: Klicka här för att ladda ner en autogiroblankett! Denna kan du sedan skriva ut och fylla i för att sedan posta den till oss! Adress står på blanketten.