Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människans arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan Lidköpingen plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Därför erbjuder vi lågtröskelkafé varje vardag, olika kreativa aktiviteter, samtalsstöd, tolvstegsprogram, möjlighet till arbetspraktik och integrationssatsningen "Familjekompis".

Ditt bidrag behövs!

Bli volontär

Du behövs som volontär i våra verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara direkt, genom samtal men också indirekt genom att vara volontär i en av våra verksamheter.

Ge kläder och saker!

Genom att ge en gåva i form av kläder eller saker till människor i en utsatt livssituation bidrar du till ett drägligare liv.

Kontakta din Hela Människan Lidköping för att höra vad du kan göra för dina medmänniskor!

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till Hela Människan Lidköpings verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka på länken nedan för att komma till gåvosystemet:

Lidköping

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!