RIA Lerum Second Hand lampor
RIA Lerum Second Hand inredning
RIA Lerum Second Hand entré

Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människan Lerums arbete för att stödja människor i utsatta livssituationer. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Detta gör vi bland annat via vår öppna RIA-verksamhet men också genom att erbjuda sysselsättning i olika former via vår secondhandbutik.

Ditt bidrag behövs!

Bli volontär

Du behövs som volontär i våra verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara direkt, genom samtal och stöd på olika sätt men också indirekt genom att vara volontär i secondhandbutiken eller RIA-kafét.

Ge kläder och saker!

Genom att ge en gåva i form av kläder eller saker som ges till, eller säljs i förmån för människor i en utsatt livssituation bidrar du till ett drägligare liv. Alla våra intäkter i secondhandbutiken går direkt till vårt sociala arbete i Lerum.

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka på länken nedan för att komma till gåvosystemet:

Lerum

Du kan också skänka en gåva genom att
Swisha till 1236021299 (Märk: Gåva)

Nu mer än någonsin behöver vi din hjälp!

Tack för ditt bidrag!
Tillsammans gör vi Lerums kommun till
en varmare plats för fler!