Hur hanterar Hela Människan i Lerum Corona?

2020-03-16 kl. 13.30

Utifrån de rekommendationer som folkhälsomyndigheten givit, har vi nu gjort en riskbedömning och beslutat att stänga vår verksamhet, både RIA – verksamheten och Second hand – verksamheten.
Med hänsyn till gäster, volontärer, personal och kunder.

Vi återkommer med information allt eftersom.
följ oss här och sociala medier.

fb.com/helamanniskan.lerum
fb.com/secondhand.lerum

 

2020-03-13 kl. 14:30

Folkhälsomyndigheten har den 10 mars 2020, uppdaterat risken för allmän smittspridning i Sverige från ”måttlig” till ”mycket hög”. Folkhälsomyndigheten uppmanar därför alla med symtom från luftvägarna, även milda symtom, att avstå från sociala kontakter och inte vistas i miljöer där man riskerar att smitta andra. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet och kan bidra till att minska spridningens omfattning.

Så känner du minsta symptom, som beskrivet ovan, ber vi dig att inte komma till våra lokaler tillsvidare. Kontakta oss gärna via telefon 0302-71849 vid frågor.

Vi har tillsvidare vår verksamhet öppet som vanligt. Om vi ändrar detta kommer vi att informera om det här på hemsidan och via våra facebooksidor och via anslag på dörren.

Vi följer fortsatt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anvisningar. Det innebär att besökare eller medarbetare inom Hela Människan ska stanna hemma vid minsta symtom. För att undvika smitta är det viktigt med en god handhygien samt att undvika närkontakt med sjuka.

Mer information:
www.folkhalsomyndigheten.se
Regional information på 1177 om corona-viruset
krisinformation.se

Vid frågor om det nya corona-viruset och sjukdomen covid-19 kan du ringa det nationella informations numret 113 13

Ta hand om er!