Lägesrapport


Enheterna i Hela Människans hantering av situationen med coronaviruset.

Lägesrapport 18 juni

Kära medarbetare inom Hela Människan.

Vi kommer från och med nu ta paus i lägesrapporterandet över sommaren. Men en sak är viktig att hålla koll på:

Hela Människan har ansökt om en större summa (flera miljoner) i det bidrag med anledning av Covid-19 som myndigheten MUCF ska fördela till organisationer som arbetar med människor som lever i särskild social utsatthet. Vi ansöker främst för att kraftigt stärka volontärsamordningen inom organisationen, men även för annat som ni flaggat för behövs för att kunna möta utökade behov på ett ännu bättre sätt.

MUCF kommer att återkomma med svar redan under andra veckan i juli. Vi kommer att återkomma efter det beskedet, kanske vi behöver kalla till ett extra ordförandemöte (digitalt) eller på annat sätt veta från er att den informationen nått er. Förhoppningen är ju att så många som möjligt av er ska vara intresserade av att stärka volontärskap och ekonomi.

Vi har gått ut med denna information till samtliga verksamhetschefer och ordförande i organisationen via mail. När besked kommer från MUCF informerar vi åter via mail och här med en undantagsrapportering.

Härmed ber alla vi på Hela Människan Sverige att få önska en glad midsommar och en fin, välsignad, sommar för era verksamheter och oss alla som finns i organisationen på olika sätt.


Tidigare lägesrapporter

Lägesrapport 12 juni

Lägesrapport 5 juni

Lägesrapport 29 maj

Lägesrapport 22 maj

Lägesrapport 15 maj

Lägesrapport 8 maj

Lägesrapport 30 april

Lägesrapport 17 april

Lägesrapport 9 april

Lägesrapport 3 april

Lägesrapport 27 mars

Lägesrapport 20 mars

Lägesrapport 13 mars