Öppna verksamheten


Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete i Köping som inbjuder till gemenskap och värme i en verksam­het som är öppen för alla.

Kyrkorna i Köping erbjuder en mötesplats för människor som lever i en utsatt livssituation att möta medmänsklighet. Här serveras morgonfika och lunch för en billig penning och här ges möjlighet till samtal om stort och smått i livet. Här kan man även få låna telefon, få hjälp med att tvätta kläder eller att få duscha. Här kan man spela biljard eller bara komma in i värmen.

Region Västmanland håller en vårdmottagning öppen 10.00 till 12.00 på onsdagar i våra lokaler. Där kan man bland annat få sår omsedda, rådgivning, recept på medicin och remiss till specialistsjukvård. Vårdmottagningen vänder sig till dem som av olika anledningar har problem att besöka en vanlig vårdcentral.

Den öppna verksamheten är öppen alla vardagar, måndag till fredag från 08.00 till 13.00. Lunch serveras 11.30 till 13.00. Frukost 15 kr och lunch kostar 30kr. Det går också att köpa med sig en matlåda hem.

Under vinterhalvåret håller volontärer caféet öppet på lördag 10.00 till 13.00.