Bilden visar inte vår tvättstuga

Vill du bli volontär?


Hela Människan/Ria i Karlstad bygger en del av arbetet på ideella krafter och volontärer. Vi söker nu volontärer som vill ge av sin tid på Hela Människan/Ria i Karlstad. Uppgifterna kommer att innebära att vara ”duschvärd” samt att hjälpa till med tvätt.

”Duschvärd”

Duschvärdens uppgifter kommer att bestå i att lämna ut handdukar, vara behjälplig vid dusch, hantera kläder för tvätt, namnmarkera kläder, städa duschrum och hantera tvätt.

Vi behöver hjälp av en ”duschvärd” på onsdagar mellan klockan 9.00 – 16.00. Det finns möjlighet att dela upp tiden som ”duschvärd” om du inte kan hela dagen.

Tvätt

Utöver ”duschvärdens” uppgifter är vi i behov av en volontär som vill hjälpa till med hantering av tvätt. Om du vill hjälpa till med tvätt behöver du kunna gå i trappor då vår tvättstuga ligger i källaren, och det är en relativt liten och smal trappa ned dit. Uppgifterna kommer att bestå i att tvätta, vika och sortera tvätt. Eftersom att tvättmaskinen har sin tvättid kommer det eventuellt att bli lite tid över som vi kan diskutera hur du önskar lägga upp.

Vi behöver hjälp med tvätt i huvudsak på torsdagar och fredagar. Tiden kan vara flexibel, beroende på vad som passar dig.

Kontakta oss

Om du är intresserad av dessa volontäruppgifter – vänligen kontakta oss! Vi är i behov av hjälp omgående.

Du får kontakta verksamhetsledare Malin Hjalmarson för frågor eller intresseanmälan. Du når Malin lättast via mail eller telefon:

Mail: ria.karlstad@helamanniskan.se

Telefon: 070-510 65 52 eller 054- 21 07 25

Vi hoppas att vi hörs!