Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människans arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad.

Ditt bidrag behövs!

Bli volontär

Har du tid över och känner att du vill göra något meningsfullt för andra människor? Kontakta gärna oss så kan vi prata om hur du kan bidra i arbetet på Ria!

Du kan bidra med din tid genom att till exempel:

–          Hjälpa oss att slänga återvinning

–          Volontärarbeta i verksamheten

–          Laga mat

–          Hitta på och/eller medverka vid aktiviteter

Ge kläder och saker!

Har du rensat garderoben och har kläder över som är rena och hela och som du kan tänka dig att ge till någon annan? Vi tar emot kläder som sedan ges bort till människor som kan ha det svårt att få ihop pengar till nya kläder.

Om du har saker som du vill bli av med kan du höra av dig till oss så kan vi se om vi vet någon som är intresserad.

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till Hela Människans verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan skänka en slant via kortbetalning eller inbetalningskort. Det finns också möjlighet att ge en gåva via SMS, både en gång och en fast summa varje månad!

Vår verksamhet på Hela Människan/Ria i Karlstad bygger på att vi får pengar från olika gåvogivare. Våra huvudmän ger verksamheten pengar, även Karlstad kommun hjälper till ekonomiskt och privatpersoner och företag. För att verksamheten ska kunna fortsätta leva är vi ständigt i behov av fler ekonomiska bidrag.

Vill du skänka pengar till Rias verksamhet?

Du kan skänka pengar genom att sätta in pengar på vårt bankgirokonto 339-7403. Märk gärna din insättning med ”gåva”. Du kan även använda länken här nedan för att skänka pengar.

Där kan du betala via kort och ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. 

Klicka på länken nedan för att ge en gåva!

Karlstad

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!