Du kan hjälpa!


Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Det kan handla om öppen Ria-verksamhet, skyddat boende, arbetsträning eller en säng för natten på härbärge.

Bli volontär

Du behövs som volontär i våra olika verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Detta gäller främst vårat akutboende BOJEN där det handlar om att vara nattvolontär. Då är du tillsammans med ytterligare en person de som tar emot våra gäster som kommer på kvällen vid 19.00. Sedan är ni där till kl 08.00 vardagar och 09.00 på helger.

För mer information om volontär på BOJEN, hör av dig till Cornelia eller Peter på Omsorgen mellan 08.00-15.00 på tel: 036-125510. Du kan också hjälpa till praktisk med det som du är bra på. Det kan handla om hjälp i köket eller att städa. Vi behöver dig som vill hjälpa till att bära. Eller att du vill hjälpa till på vår affär på Österängen. Hör av dig på 036-125510 så berättar vi mer.

Schema nattvolontär

Schema helgöppet hösten 2023

 


 

Ge kläder eller ekonomiska medel

Genom att ge en gåva i form av ekonomiska medel eller kläder bidrar du till att människor i en utsatt livssituation får ett drägligare liv.

Kontakta oss på Hela Människan för att höra vad du kan göra för dina medmänniskor.

Ge en gåva

Enklast ger du till vår lokala verksamhet via swish 123 427 75 62 eller bankgiro 5746-5304.
Din gåva gör skillnad i vår verksamhet.

Jönköping

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!