Sunny Day – En dag av uppmuntran och glädje

Sunny Day genomfördes den 18 oktober på initiativ av Kajsa Thirén genom organisationen Help to Shine


Dagen började med att Kajsa hälsade deltagarna välkomna på Ekhagsvallen i Jönköping till ett vackert dukat frukostbord. På stolsryggarna hängde vita morgonrockar att värma sig i och innetofflor till var och en fanns under bordet. En liten välkomstgåva fanns också på bordet till varje deltagare.

Tre duktiga massörer fanns på plats och alla deltagare blev erbjudna 20 minuter massage var. Sedan var det dags för en god lunch, pastasallad med kyckling eller vegetariskt alternativ.


Efter lunchen åkte vi i samlad trupp till Bäckadalsskolan där lärare och gymnasieelever på frisörlinjen tog emot oss. Deltagarna fick hårklippning och färgning av fransar och bryn om så önskades. Dagen slutade med en känsla av tacksamhet och även en del glädjetårar. Help to Shine ville förmedla en ljusglimt i en vardag som kan vara tuff och få kvinnor att känna sig sedda och värdefulla.

Med under dagen fanns även Therese Wikström från Hela Människan i Jönköping.