Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människans arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Verksamheterna kan se olika ut inom Hela Människan på olika platser. I Hudiksvall har vi en dagverksamhet dit gäster är välkomna.

Ditt bidrag behövs!

Läs mer om hur din lokala verksamhet arbetar.

Bli volontär

Du behövs som volontär i våra verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara direkt, genom samtal men också indirekt genom att hjälpa till rent praktiskt ex reperation, trädgårdsarbete etc.

Ge kläder och saker!

Genom att ge en gåva i form av kläder eller saker som ges till verksamheten eller till människor i en utsatt livssituation bidrar du till ett drägligare liv.

Kontakta oss för att höra vad du kan göra för dina medmänniskor just nu!

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Du kan även Swisha din gåva, se nedan.

Ge din gåva till vår lokala verksamhet genom ett gåvo-eller minneskort!

 

 

 

Swisha din gåva till Hela Människan Hudiksvall-Nordanstig

Swisha din gåva till vårat lokala arbete i Hudiksvall-Nordanstig:
123 370 88 31

 

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!