Pynt i fastlagsriset

Vi har pyntat vårt ris med armband som vi själva tillverkar och säljer till förmån för våra gäster! För hundra kronor kan du köpa ett, passar som pynt eller som gåva i påskägget.

Vi tror att det är viktigt att få vara sysselsatt med något på dagarna och vårt projekt att skapa armband är en del av det. Våra gäster är med och bidrar, genom att skapa dessa armband i många olika färger. Armbanden säljs sedan på vårt café, RIA. Förtjänsten på armbanden kommer gästerna till del genom att vi köper in underkläder, vantar, mössor, åker på utflykter och kan se till att den som inget har kan få något i magen.

Andra chans står det på armbandet. Vi tror att alla förtjänar en andra chans. Många av våra gäster känner att de fått många chanser och ibland att chanserna är slut. Vi tror att det alltid finns en väg vidare och fler chanser för den som verkligen vill något, men det är inte alltid enkelt.

Du kan stötta dem i deras situation genom att köpa ett armband! Välkommen in!