Tack Ylva!

Om du har besökt någon av våra secondhandbutiker är chansen stor att du har träffat Ylva  Darnald. Under de 10 åren som hon arbetat inom Hela Människan har hon bidragit till att organisationen utvecklats och att det idag finns två välfungerande butiker med tillhörande lager och logistik. Nu går Ylva i pension.

-Vi vill säga ett enormt stort tack till Ylva för allt som hon betytt för organisationen. Ylva har gjort skillnad för och tillsammans med oss som kollegor, våra deltagare, våra kunder ja alla våra olika målgrupper, säger Mats Wåhleman, verksamhetschef.

– Ylva har ett arbetssätt som är inkluderande och skapar stor delaktighet för alla inblandade. Ylva har alltid organisationens bästa som målbild, säger Lauretta Gfrörer, personalchef.

Ylva kommer dock under en tid framöver att finnas som stöd i visst arbete.