Dag Ahlse,Centerpartiet, Staffan Lundin, Hela Människan, Benita Hägg, Centerpartiet och Mats Wåhleman, Hela Människan.

Lokal julgåva som gör skillnad

Idag tog Hela Människan emot en gåva på 10 001 kronor av Centerpartiet i Botkyrka/Grödinge.
– Alla pengar behövs för att fortsätta kunna göra skillnad! Den här gåvan bidrar till att vi kan fortsätta att utveckla utdelandet av matkassar och vår matbank även under 2022, säger Mats Wåhleman, verksamhetschef för Hela Människan HBS.
För Centerpartiet är det viktigt med den lokala kopplingen.
– Vi delar alltid ut pengar till olika organisationer inför jul. Det här året uppmärksammade vi ett inslag på Facebook om Hela Människans arbete med matutdelning. För oss är det väldigt viktigt att hjälpen är lokal, säger Dag Ahlse, gruppledare och kommunalråd för Centerpartiet i Botkyrka/Grödinge.