Säker och trygg verksamhet

Sedan torsdag 22 oktober har verksamheten i Tumba hållit stängt. Måndag 26 oktober öppnar den igen med möjlighet att lämna secondhandgåvor. Tisdag 27 oktober är secondhandbutiken öppen som vanligt.

– Som en försiktighetsåtgärd med hänsyn till kunder och personal valde vi att stänga efter att en i personalen testats positivt för covid-19. Detta i kombination med att två andra medarbetare var hemma med sjukdomssymptom gjorde att vi tog beslut om att tillfälligt stänga verksamheten för att kunna få en helhetsbild av om det fanns en någon mer spridning bland vår personal. Helt enligt våra rutiner hade den som hade fått bekräftelse av covid-19 inte varit på arbetet när den upplevde symptom, säger Mats Wåhleman, enhetschef Hela Människan Huddinge Botkyrka Salem och fortsätter:

– Vi kan nu konstatera att inga nya kollegor insjuknat. Vi känner oss därför trygga med att öppna all vår verksamheten igen måndag 26 oktober. Vi kommer fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och alltid sätta kunders, deltagares och personalens säkerhet i första rummet. Vi hoppas att vår stängning inte inneburit allt för mycket olägenheter för våra kunder. Imorgon kan de som vill åter lämna secondhandgåvor till oss. Välkomna åter  till secondhandbutiken i Tumba som öppnar som vanligt på tisdag. Vi ser fram mot att möta er igen och passar på att tacka för den omsorg som många visat dessa dagar!