Sommar i Parken

Nu startar ”Sommar i parken”, öppen verksamhet för barn på låg- och mellanstadiet!
– Under närmare sju veckor blir det roliga dagaktiviteter för barn i parken utifrån väder och vind, önskemål och planering. Lekar och spel, fika, gemenskap och häng, berättar Carl-Johan Rapp Freed, verksamhetsansvarig socialt arbete på Hela Människan.Varje sommar gör Hela Människan i Huddinge, Botkyrka och Salem olika insatser för enskilda och familjer som riskerar isolering och utanförskap. När terminerna slutar och det blir ett långt sommarlov är det många unga som inte har något att göra. I år blir det en speciell satsning på Storvretsparken i Tumba.

– I år har vi fått stöd från Botkyrka kommun för att kunna anställa ytterligare tre handledare som tillsammans med fler feriepraktikanter och volontärer bjuder in till sommarkul i Storvretsparken. En insats vi inte gjort tidigare och som är speciellt för i år under rådande omständigheter, säger Carl-Johan och avslutar:

– Vi  hoppas och tror att många barn i närområdet letar sig dit och får ett roligt sommarlov trots de speciella tider vi lever i just nu och att de när skolorna börjar i augusti kan se tillbaka på meningsfulla och sköna veckor,

FAKTA
Sommar i parken
Öppen verksamhet för dig på låg- och mellanstadiet!
Fotboll, scouting, pyssel, lekar, lunch, brännboll och tipspromenad, mm!
Måndag – fredag 6 juli – 14 augusti kl 09.30 – 14.30 i Storvretsparken

Arr; Botkyrka Kommun, Hela Människan