Vi söker handledare för feriepraktikanter

I sommar kommer Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem ta emot feriepraktikanter (sommarjobbare) via Botkyrka kommun.  Nu söker vi:

HANDLEDARE FÖR FERIEPRAKTIKANTER
Praktiken löper i tre perioder, tre veckor per period. De tre perioderna är under tiden 20180618 – 20180817. Vid varje period kommer vi att ta emot 8-9 praktikanter. För att göra denna praktik till en positiv upplevelse för både individerna och vår verksamhet söker vi nu två handledare.
Läs mer

HANDLEDARE FÖR FERIEPRAKTIKANTER FÖR UNGDOMAR MED SÄRSKILDA BEHOV
I sommar kommer Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem ta emot feriepraktikanter (sommarjobbare) via Botkyrka kommun. Praktiken löper i två perioder, tre veckor per period. De två perioderna är under tiden 20180618 – 20180727. Vid varje period kommer vi att ta emot 4 praktikanter. För att göra denna praktik till en positiv upplevelse för både individerna
och vår verksamhet söker vi nu en handledare.
Läs mer