Flera miljoner människor är på flykt från Ukraina och många har kommit till Sverige. Här i Huddinge-Botkyrka-Salem har Hela Människan märkt ett ökat behov av skänkta kläder, matkassar och stöd i form av samtal och information. Allt detta jobbar vi nu med lokalt, tillsammans med våra huvudmän i Svenska kyrkan, Pingströrelsen, Equmeniakyrkan och Katolska kyrkan.

Här är tre sätt du kan hjälpa flyktingar som kommer hit

Huddinge-Botkyrka-SalemLokalt socialt arbete

Vill du hjälpa till?

Läs mer

Välkommen till Hela Människan i Huddinge, Botkyrka & Salem

Läs mer om verksamheten

Vilka är vi?

Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete!

Vi tror på alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv.

Vi arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Här hittar du det mesta som barn behöver kläder, skor, tyger, böcker, stolar, vagnar. Det finns även en avdelning med vuxenkläder, skor, glas, porslin, böcker, tavlor och hemtextil mm. OBS: Secondhand Stuvsta…

Tänk dig all mat som livsmedelsbutiker slänger varje dag. Tänk dig att den maten faktiskt kommer andra människor till godo. Klimat- & socialsmart! Öppet för ett begränsat antal kunder i taget.

Sommar i parken Storvreten

”Sommar i parken” – För barn, unga och familjer! Måndag–fredag 14 juni–12 augusti kl 10.00–17.00 (OBS Stängt måndag 4 och 25 juli!) Juni till augusti slår Sommar i parken upp sina tält […]