Flera miljoner människor är på flykt från Ukraina och många har kommit till Sverige. Här i Huddinge-Botkyrka-Salem har Hela Människan märkt ett ökat behov av skänkta kläder, matkassar och stöd i form av samtal och information. Allt detta jobbar vi nu med lokalt, tillsammans med våra huvudmän i Svenska kyrkan, Pingströrelsen, Equmeniakyrkan och Katolska kyrkan.

Här är tre sätt du kan hjälpa flyktingar som kommer hit

Huddinge-Botkyrka-SalemLokalt socialt arbete

Vill du hjälpa till?

Läs mer

Välkommen till Hela Människan i Huddinge, Botkyrka & Salem

Läs mer om verksamheten

Vilka är vi?

Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete!

Vi tror på alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv.

Vi arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Här hittar du det mesta som barn behöver kläder, skor, tyger, böcker, stolar, vagnar. Det finns även en avdelning med vuxenkläder, skor, glas, porslin, böcker, tavlor och hemtextil mm.

För att kunna möta tillströmning från de som lever i en tuff ekonomisk situation är Matvinn endast öppen för medlemmar (från och med tisdag 21 juni)

Nu ökar vi öppettiderna i Tumba och Stuvsta!

Intresset för att handa secondhand är stort. För att underlätta för fler att handla secondhand utökas öppettiderna i secondhandbutikerna Tumba och Stuvsta! Från och med den 5 december kommer butikerna i Stuvsta […]