Med ditt stöd kan vi fortsätta att vara ett närvarande lokalt hjärta för människor som lever i utsatthet. Om du vill och har möjlighet ge gärna en gåva till vårt lokala sociala arbete via SWISH 123 526 2068 (skriv hjärta).

Huddinge-Botkyrka-SalemLokalt socialt arbete

Stöd ett lokalt hjärta

Swisha 123 526 2068

Välkommen till Hela Människan i Huddinge, Botkyrka & Salem

Läs mer om verksamheten

Vilka är vi?

Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete!

Vi tror på alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv.

Vi arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Här hittar du det mesta som barn behöver kläder, skor, tyger, böcker, stolar, vagnar. Det finns även en avdelning med vuxenkläder, skor, glas, porslin, böcker, tavlor och hemtextil mm.

Familjevän är ett stöd för den som är ny i Sverige att ta sig fram i det svenska samhället, hitta kompisar och öva språket. Aktiviteter för både vuxna och barn.

Bra start på dagen

Riagården i Tumba är en öppen mötesplats som vänder sig till människor som befinner sig i en utsatt livssituation. – Riagården är en öppen verksamhet för människor med missbruksproblem, hemlöshet, eller annan […]

Öppettider under påsk

Tumba Måndag 3/4 Stängt på grund av ombyggnad Tisdag 4/4 öppet kl 10-18 Onsdag 5/4 öppet kl 10-18 Skärtorsdag 6/4 öppet kl 10-16 Långfredag 7/4 stängt Påskafton 8/4 stängt Påskdagen 9/4 stängt […]