Ekonomiskt


Vill du bidra ekonomiskt till vår verksamhet? Det finns ett flertal olika möjligheter och varje krona har betydelse. Inget bidrag är för litet!

Riastugans gåvokonto
Riastugan i Falun har ett gåvokonto; plusgiro 68 33 18-0. Pengar som sätts in på detta konto kommer oss till gagn inom ett par dagar.

Swish
Det går bra att swisha ett bidrag till nummer 123-6752927 (inget riktnummer behövs).

Via hemsidan (kortbetalning alternativt Swish)
Hela Människan har gjort det lätt att skänka pengar till Riastugan i Falun genom en gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Betalning sker med kort eller Swish. Klicka här för att komma till gåvosystemet (länken öppnas i en ny flik). Observera att mottagaren av gåvan är förinställd på vår riksorganisation, Hela Människan. För att din gåva ska komma till oss i Falun måste du klicka på ”Ändra” och sedan välja Falun i fältet ”Välj ändamål”.

Minnesgåva
Vill du ge en gåva till vår verksamhet, till minne av någon som gått bort? Klicka här för att komma till den sida där du kan skänka en minnesgåva (länken öppnas i en ny flik). Du kommer att få ett minnesblad tillsänt dig. Det finns ett flertal olika motiv att välja mellan. Observera att mottagaren av gåvan är förinställd på vår riksorganisation, Hela Människan. För att din gåva ska komma till oss i Falun måste du välja ”Falun” i fältet ”Ändamål”.

Högtidsgåva
Vill du ge en gåva till vår verksamhet, som present till någon? Klicka här för att komma till den sida där du kan skänka en högtidsgåva (länken öppnas i en ny flik). Du kan välja mellan flera olika motiv och flera olika högtider. Observera att mottagaren av gåvan är förinställd på vår riksorganisation, Hela Människan. För att din gåva ska komma till oss i Falun måste du välja ”Falun” i fältet ”Ändamål”.

Stödföreningens gåvokonto samt Swish
Stödföreningens gåvokonto är ett så kallat 90-konto; plusgiro 90 00 15-9. De har även ett swishnummer, som är knutet till nämnda 90-konto; 9000159 (inget riktnummer eller andra siffror behövs). Mer information om vad ett 90-konto innebär finns här. De pengar som kommer in till Stödföreningen betalas ut till oss en gång per år.