Ekonomiskt


Vill du bidra ekonomiskt till vår verksamhet? Det finns ett flertal olika möjligheter och varje krona har betydelse. Inget bidrag är för litet!

Riastugans gåvokonto
Riastugan i Falun har ett gåvokonto; plusgiro 68 33 18-0. Pengar som sätts in på detta konto kommer oss till gagn inom ett par dagar.

Swish
Det går bra att swisha ett bidrag till nummer är 123 675 29 27 (inget riktnummer behövs).

Via hemsidan (kortbetalning alternativt Swish)
Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till Riastugan i Falun genom Hela Människans gåvogivarfunktion, där du kan ge en engångsgåva eller en fast summa varje månad. Det finns också möjlighet att ge en högtids- eller minnesgåva. Välj bland många motiv. Klicka här för att komma till gåvosystemet (länken öppnas i en ny flik). Betalning sker med kort eller Swish.

Stödföreningens gåvokonto samt Swish
Stödföreningens gåvokonto är ett så kallat 90-konto; plusgiro 90 00 15-9. De har även ett swishnummer, som är knutet till nämnda 90-konto; 9000 159 (inget riktnummer eller andra siffror behövs). Mer information om vad ett 90-konto innebär finns här. De pengar som betalas in till Stödföreningens konto betalas ut till oss en gång per år.