Nyhetsbrev

Hej och hoppas ni haft en fin sommar! Här kommer ett rykande färskt nyhetsbrev från oss på Hela Människan i Falköping. Sedan sist har det hänt en del hos oss.

Emma Wirf har efter 5år tackat för sig och i skrivandets stund har vi inte tillsatt hennes tjänst. Vi hoppas tillsätta den under hösten. Vi önskar Emma stort lycka till med hennes nya spännande uppdrag. Tackar Emma från hela vårt hjärta för allt hon bidragit med under hennes tid hos oss.

Under sommaren har det även växt en hel del i våra odlingar. Nu kan vi skörda tomater, morötter och annat smått & gott. P4 Skaraborg var hos oss den 8 juni och intervjuade några av våra odlare, Reportaget finns på vår Facebook och på P4 Skaraborgs Instagram.

Länk till reportaget:
https://www.instagram.com/p/Cei5WwGtB_m/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Nu står hösten & knackar på dörren. Visst är den underbar med alla färger som naturen bjuder oss på. Vi håller på att bygga upp vårt klädförråd efter den vattenläcka vi haft i vår källare. Så har du hela och rena kläder du inte längre behöver så tar vi gärna emot dem. Eller vill du kanske köpa ett par strumpor, underkläder eller hygienartiklar (schampo, tandkräm, tamponger, bindor, tvål mm) så är även det väldigt uppskattat. En del av våra gäster sköter sin hygien hos oss och då känns det extra bra att kunna erbjuda detta samt nya underkläder!

Vi är stolta över vår verksamhet och vet att vi gör skillnad i människors liv. Vill du bli en del av oss och ge av din tid? Då är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Vi kan träffas över en fika så berättar vi vad man som volontär kan göra hos på Hela Människan i Falköping.

Inom Hela Människan finns det 10 vägmärken som är framtagna utifrån vår värdegrund.
Tänker varje månad framöver bjuda er på ett nytt vägmärke. För att inte missa det får ni leta upp oss på Facebook.

Länk till vår Facebook: https://www.facebook.com/helamanniskanfalkoping/

September månads märke, vad säger det just dig?

Hur kan man stärka en människas livslust? Kan det vara ett hej till människan som tigger utanför din affär. Kanske ringa någon som man inte pratat med på länge? Skicka ett vykort till en vän eller sitta ner och fika tillsammans hos oss på Warenbergsgatan? Fundera över vad just du kan göra för en annan människa. Behöver inte vara något stort men kan betyda så mycket.

Innan pandemin hade vi med hjälp av er i församlingarna öppet under lördagsförmiddagarna. Vi håller tummarna för att kunna öppna de efterlängtade lördagarna under hösten. Det är många av våra gäster som saknar detta. Vi har även fått nya besökare som ser framemot att få titta in på lördagarna. Det har spridit sig till de som ännu inte träffat er att det var hembakt och goda smörgåsar på era lördagar. Har du eller er församling ännu inte tackat ja?

Skynda er att höra av er så ni kommer med på listan med det rullande schemat.

Torsdag 15 september kommer vi att vara med på kommunens Seniormässa. Det känns både roligt och viktigt att vi syns med vår verksamhet i kommunen. Har du vägarna förbi så kom gärna fram och säg hej.

Tills vi hörs igen så njut av hösten & var rädda om varandra!

Vid tangenterna
Jenny Jakobsson