Sponsorskap (företag)


Företag och Hela Människan för och tillsammans med människor i en utsatt livssituation

Som företagare kan du vara med och bekämpa alla de utsatta livssituationer som människor kan befinna sig i. Det kan handla om hemlöshet, missbruk, fattigdom, eller att föräldrarna dricker för mycket alkohol. Ert bidrag behövs.

Ge ditt bidrag direkt till en specifik verksamhet, klicka här och leta dig fram till den lokala enhet du vill ge till. Ger du till ändamålet ”Sverige” fördelar vi ut medlen på våra lokala verksamheter.

Du kan också kontakta någon av våra lokala verksamheter om du vill ge en gåva i form av saker, livsmedel eller annat.

Hitta din lokala enhet, klicka här!

En gåva på 10 000 kr räcker exempelvis till frukost för cirka 500 personer* som söker sig till Hela Människan. Ni bidrar också till vårt långsiktiga arbete med att ge människor kraft att bygga upp sina liv på nytt.

*De flesta av Hela Människans verksamheter tar självkostnadspris för frukosten, detta för att vi tror på att det ger en stolthet och styrka, ett första steg mot att själv ta sig ur den situation man befinner sig i. Har personen i fråga inga pengar, ser vi naturligtvis till att de får frukost eller lunch. Med de pengar vi får in till verksamheten, kan vi erbjuda extra fina frukostar/luncher och hålla öppet fler dagar i veckan. Ditt bidrag möjliggör detta!