Vad gör Hela Människan Ria Oasen?


Sedan mer än 40 år finns vi i Boden. Under dessa år har gjort en hel massa skillnad för behövande människor i vår älskade stad. Vi fortsätter att arbeta med och för människor som av olika anledning befinner sig i utsatthet. Under de senaste åren har vi mer än 3-dubblat vår verksamhet och 2021 betjänade vi på olika sätt ca 10000 personer. Under 2022 räknar vi med att denna siffra kommer att dubblas.

Det finns inget självändamål att möta många människor, dock innebär varje möte en möjlighet att göra skillnad och att vara kanaler för kärlek, tålamod och tolerans i Boden.

Efter drygt 40 år i Boden har vi haft ca 130 000 gäster, serverat åtminstone 85 000 luncher och genomfört mängder med aktiviteter som fjällresor både sommar och vinter, studiecirklar, studiebesök, hembesök, rådgivning och sportevenemang för att nämna några.

Under 2022 kommer vi att fortsätta med detta. Bland annat kommer vi att göra vår stuga tillgänglig för behövande och vi kommer att låna ut den gratis till de som skulle må bra av att tillbringa några dagar i den oas som stugan vi Holsvattnet utgör.