Tusen Röster – en insyn i vår verksamhet och ett möte med din nästa.

I 16 månaders tid har vi bjudits in att dela livshistorier och erfarenheter med människor i och runt Hela Människan. Från Boden i norr till Malmö i söder har vi mött våra medmänniskor och samtalat om livets toppar och dalar, relationen till Hela Människan och synen på allas vårt gemensamma samhälle. De individer som är med i podden delar öppet med sig av sina berättelser. Vi får dela både sorger och motgångar men framförallt får vi dela glädje, gemenskap och framtidsförhoppningar.

Genom Tusen Röster ges vi också en bredare helhetsbild av Hela Människans verksamhet i stort. Då vårt arbete är lokalt förankrat bedriver också våra enheter verksamheter strukturerade utefter de behov som finns på varje enskild ort. Vi får, genom podden, möta flera olika exempel på detta runtom Sverige. Samtidigt får vi även dela mötet med Hela Människan utifrån olika perspektiv då vi lyssnar till volontärers, besökares och anställdas röster. 

 

Nytt publiceringsschema!

Vi kommer från och med den 25 oktober endast att publicera ett avsnitt av Tusen Röster i veckan! 

Efter att ha publicerat nya avsnitt varje tisdag och torsdag sedan Tusen Röster lanserades kommer vi från och med nu endast publicera nya avsnitt på tisdagar. Podden kommer alltså att fortsätta släppas varje vecka, året runt, men nu endast på tisdagar.  

Alla tidigare avsnitt finns fortfarande tillgängliga där du har dina andra poddar och via länk nedan.

https://poddtoppen.se/podcast/1568133310/tusen-roster