Equmeniakyrkans partiledarutfrågningar 2022

I Vårgårda är Equmeniakyrkans partiledarutfrågningar nu inne på sin sista vecka. Sedan starten den 10de augusti har både Hela Människan Sverige och Hela Människan Vårgårda funnits på plats för att representera och delta på både partiledarutfrågningen och på Equmeniakyrkans kyrkokonferens som hölls i samma lokaler.

Vi är otroligt glada över att ha kunnat ta tillvara på denna möjlighet till både nya möten och varma återseenden. Det har redan blivit många goda samtal och fler att se fram emot under de kommande dagarna.

Hela Människan Sveriges monter kommer att finnas kvar i lokalen denna vecka ut men bemannas nu av våra lokala volontärer och representanter från Hela Människan Vårgårda. Har du vägarna förbi, eller planerar att delta på partiledarutfrågningen denna sista vecka, kom gärna förbi och säg hej till oss i montern!