Hela Människan Norrköping Secondhand söker butiks-/enhetschef

Hela Människan är en ekumenisk organisation med 12 kyrkor och kyrkliga organisationer som är huvudmän för verksamheten. Vi finns på 67 platser i landet med verksamhet för och tillsammans med människor i utsatt livssituation.

I Norrköping har Hela Människan funnits i drygt 50 år och drivs av 14 huvudmän. Hela Människan leds av en förtroendevald styrelse. 

Läs mer om vår verksamhet på https://helamanniskan.se/norrkoping/secondhandbutik

Vår nuvarande enhetschef slutar sin tjänst i mitten på december.

Om jobbet

Du vill vara med och leda en spännande verksamhet inom secondhandbranschen som vår nästa butiks-/enhetschef!

Vi önskar att du har en övertygelse om att ditt arbete bör vara mer än finansiellt, då du ser till ”hela människan” och har ditt hjärta med i din kompetens. Du kommer att ha nära samarbete med Marie, vår handledare, och tillsammans med volontärer, personer som arbetstränar och placerade från frivården, driver ni butiken. Styrelsen är din arbetsgivare.

Om dig: 

Du har erfarenhet av att leda och utveckla en butik och förmåga att ta till vara dina medarbetares styrkor och kompetenser med mål att utveckla verksamheten. Vi ser att du har ett stort intresse för secondhand, hållbarhet och att skapa en säljande butiksmiljö. Självklart delar du Hela Människans värdegrund. Körkort är ett krav.

Profil: 

Ledarskapserfarenhet.

Vana att arbeta mot mål med budget och resultatuppfyllnad.

Trygg, lyhörd, tydlig.

Positiv, drivande och kommunikativ.

Du är en strukturerad person med förmåga att ta egna initiativ.

Ansvarsområden:  

Du leder och utvecklar verksamheten i secondhandbutiken i samarbete med övriga medarbetare och styrelsen. Fortlöpande förnya och göra butiken attraktiv för att öka försäljningen. I enheten ingår även ett café och arbete med matbanken.

Anställningsvillkor: 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100 % med inledande provanställning på 6 månader. Tjänsten omfattas av gällande kollektivavtal med Arbetsgivaralliansen, branschavtal Vård och Omsorg. Lön och tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd måndag-lördag. Vi erbjuder dig egen utveckling och delaktighet med möjlighet att påverka ditt arbete. Fortbildning sker kontinuerligt genom Hela Människan Sverige, som bl.a. erbjuder chefsutbildningar och nätverksgrupper.

Ansökan: 

Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 10 januari 2022. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Märk ansökan med: ”Chef till Hela Människan Norrköping Secondhand”.

Ansökan och eventuella frågor skickas via e-post till – ordforande.norrkoping@helamanniskan.se