Från vänster: Jonas Elgh, enhetschef för Ria Second Hand och Matbanken, Sousan Massi, biträdande enhetschef Ria och Kimmo Strand, verksamhetschef Hela Människan Norrköping/enhetshetschef Ria
Kassakön.
Butiken öppnades prick klockan 10.00 och kön var lång.

Nyinvigning för Ria Second Hand i Norrköping!

Lördag den 26 januari öppnade Ria Second Hand i Norrköping i helt nya lokaler på Järngatan 21 i Ingelsta.

Hundratals kunder kom på invigningsdagen, bland annat delade man ut presentkort till de trehundra första betalande kunderna. Det bjöds även på korv, chokladhjärtan och bubbel.

I caféet såldes även en Riabakelse som även kommer säljas av Nelins café & conditori i Norrköping. En del av intäkterna går till Hela Människans verksamhet i Norrköping! Bakelsen består av sockerkaksbotten, lemoncurd och hallonmousse med chokladkrisp.

Butiken har öppet tre dagar i veckan, tisdag klockan 12.00-18.00, samma tid torsdag samt även lördagar mellan klockan 11.00-15.00.

Vill man lämna saker går det att göra varje helgfri vardag mellan klockan 08.00-14.00

Syftet med Secondhandbutiken är att finansiera Hela Människan Norrköpings verksamheter Ria och Matbanken. Syftet är också att erbjuda jobb till människor som behöver anpassade arbetsuppgifter och arbetsupplägg. Genom att handla i butiken hjälper du Norrköpingsbor som befinner sig i utsatta situationer samtidigt som du bidrar till ett hållbart samhälle.

Läs mer om verksamheten här: http://helamanniskan.se/norrkoping/second-hand-2/

Se även våra filmer från invigningen nedan:

Riabakelse som kommer säljas av Ria secondhand och av Nelins café & conditori i Norrköping. En del av intäkterna går till Hela Människans verksamhet i Norrköping! Bakelsen består av sockerkaksbotten, lemoncurd och hallonmousse med chokladkrisp.

Publicerat av Hela Människan Lördag 26 januari 2019

Intervju med Jonas Elgh som är enhetschef för Ria secondhand och Matbanken i Norrköping som Hela Människan driver.

Publicerat av Hela Människan Lördag 26 januari 2019

Kunden Rigmor Linder har besökt den gamla secondhandbutiken tidigare. Hon tycker att Ria secondhand i Norrköping är ännu bättre och kommer fortsätta komma hit.

Publicerat av Hela Människan Lördag 26 januari 2019

Publicerat av Hela Människan Lördag 26 januari 2019

Publicerat av Hela Människan Lördag 26 januari 2019