Årsstämmor 2020

Årsstämmorna är inställda och framflyttade!
Hela Människan Småland (alla tre länen) har tvingats ställa in sina årsstämmor pga Coronaviruset. För två stämmor finns nya, preliminära datum.

  • Hela Människan i Kalmar län har ställt in årsstämman och nytt datum meddelas samtliga huvudmän och tidigare registrerade ombud när det är beslutat. Fortfarande kan man ladda ner samtliga handlingar på den HÄR SIDAN.
  • Hela Människan i Kronobergs län har ställt in årsstämman och nytt, preliminärt datum är den 4 juni. Huvudmän och tidigare registrerade ombud får en bekräftelse längre fram. Fortfarande kan man ladda ner samtliga handlingar på den HÄR SIDAN.
  • Hela Människan i Jönköpings län har ställt in årsstämman och nytt, preliminärt datum är den 22 augusti. Huvudmän och tidigare registrerade ombud får en bekräftelse längre fram. Fortfarande kan man ladda ner samtliga handlingar på den HÄR SIDAN.

För frågor; maila konsulenten rolf.gard@helamanniskan.se eller ringa på tel 0706-85 95 37.