Nyheter


Suntprat-hemsidan lanserad!

Efter mycket jobb kan vi äntligen stolt presentera vår splitter nya hemsida! Här finns tankeväckare, tips, information och material för både tonåringar och ledare! 👌 Välkomna till suntprat.se!

Köpingsbornas givmildhet gör skillnad!

Hela Människan i Köping har en populär secondhandbutik i Köping. I butiken hittar du nästan allt mellan himmel och jord till mycket förmånliga priser. Överskottet från försäljningen går till Hela Människans sociala verksamhet i Köping, främst den öppna verksamheten som riktar sig till människor som befinner sig i en utsatt livssituation.

Ge en julgåva!

Du behövs i vårt arbete för och tillsammans med människor i utsatta livssituationer. Hela Människan har öppna verksamheter från norr till söder med olika typer av härbärgen & boenden som bidrar till att förbättra livssituationen för hemlösa. Engagera dig som volontär eller stöd arbetet med en julgåva!

Hälsoprojekt i Partille

Hela Människan Ria Partille driver sedan september förra året (2017) ett hälsoprojekt som syftar till att förbättra livssituationen för män och kvinnor som har drabbats av fysisk och/eller psykisk ohälsa.