Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människans arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad.

Ditt bidrag behövs!

Bli volontär!

Du behövs som volontär i våra verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara direkt, genom samtal men också indirekt genom att vara volontär i vår secondhandbutik eller på Ria.

Ge kläder och saker!

Genom att ge en gåva i form av kläder eller saker som ges till, eller säljs i förmån för människor i en utsatt livssituation bidrar du till ett drägligare liv. Vi har öppet för inlämning vardagar 09.00-15.00 samt eller på våra öppettider.

Bli hållbarhetssponsor!

Som företag eller organisation kan ett samarbete med oss bli en del av ert lokala hållbarhetsarbete (CSR). Våra verksamheter är alla exempel på konkret lokalt hållbarhetsarbete. Arbetet med miljö och människa går hand i hand. Ge av det ni kan, har och förmår, t ex

  • Mat eller saker som är överskott/ska bytas ut
  • Sponsring med utrustning/material. T ex målarfärg, byggskivor, datorer, kylar/frysar, inredning
  • Yrkesinsats eller andra volontära insatser för en dag
  • Ekonomisk sponsring
  • Kompetens
  • Eget förslag?

Välkommen att kontakta oss för dialog om samarbete. Verksamhetschef Kimmo Strand 0702- 74 75 36.

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan skänka en slant via kortbetalning eller inbetalningskort. Det finns också möjlighet att ge en gåva via SMS, både en gång och en fast summa varje månad!

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!

Klicka på länken nedan för att ge en gåva!

Hela Människan Norrköping