Välkommen till Hela Människan Ria Nässjö

Läs mer om verksamheten

En oas i Nässjö!

Hela Människan Nässjös Ria-center är en öppen verksamhet för alla! Här samlas främst människor som befinner sig i en utsatt livssituation. Det kan handla om ensamhet, psykisk ohälsa, aktivt missbruk, hemlöshet eller att man helt enkelt uppskattar den glada atmosfären.

På Ria Nässjö vill vi ha en öppen gemenskap och social samvaro där alla är välkomna. Ett lyssnande öra är viktigt för alla människor.

Lämna gärna din cykel för reparation hos Hela Människan Nässjö. Vi server i princip alla standardcyklar, men även vissa MTB-, hybrid- och racercyklar.

Secondhand – för miljön och Nässjös skull!

Hela Människan Nässjös secondhandbutik bidrar till arbetsintegration och att minska klimatpåverkan i vår värld. Överskottet går till Ria-center som arbetar för och tillsammans med människor i Nässjö som lever i en utsatt livssituation.

Hela Människan var min trygghet under många år!

Chauffören Mia har ett trassligt förflutet men arbetar nu som chaufför inom secondhandbutiken. Hon trivs mycket bra med det praktiska arbetet och att få träffa nya människor och göra en insats för människor i utsatta livssituationer.