RIA Lerum Second Hand lampor
RIA Lerum Second Hand inredning
RIA Lerum Second Hand entré

Du kan hjälpa!


Du behövs i Hela Människan i Lerums arbete för att få fler människor att lämna sin utsatta livssituation. Många människor i dagens Sverige saknar arbete, bostad och sociala nätverk. För och tillsammans med människor erbjuder Hela Människan en plats att bli sedd, hörd och bekräftad. Det kan handla om att Ria-cafét, arbetsträning på Secondhandbutiken eller någonstans att gå till för att möta medmänniskor.

Ditt bidrag behövs!

Läs mer om hur din lokala verksamhet arbetar.

Bli volontär

Du behövs som volontär i våra verksamheter, genom att på olika sätt stötta människor som lever i en utsatt livssituation. Det kan vara direkt, genom samtal men också indirekt genom att vara volontär i secondhandbutiken eller RIA-cafét.

Ge kläder och saker!

Genom att ge en gåva i form av kläder eller saker som ges till, eller säljs i förmån för människor i en utsatt livssituation bidrar du till ett drägligare liv.

Kontakta din lokal Hela Människan verksamhet för att höra vad du kan göra för dina medmänniskor!

Ge en gåva!

Du kan också göra skillnad genom ett bidrag till vår verksamhet. Vi har gjort det lätt att skänka pengar till din lokala Hela Människan verksamhet genom vår gåvogivarfunktion, där du kan skänka en slant via kortbetalning eller inbetalningskort. Det finns också möjlighet att ge en gåva via SMS, både en gång och en fast summa varje månad!

Tack för ditt bidrag! Tillsammans förändrar vi människors utsatta livssituation!

Klicka på länken nedan för att ge en gåva!

Hela Människan Ria Lerum