Hela Människan Köping söker verksamhetschef 100%

Hela Människan Köping söker verksamhetschef 100 %

Vill du göra skillnad? Då är du kanske den medarbetare vi söker till vår verksamhet!

Vår nuvarande verksamhetschef går i pension och vi söker en ersättare med start senast den 1 april 2020.

Vi söker en person med god kännedom om socialt och diakonalt arbete, gärna med chefserfarenhet. Då arbetet innebär ständiga möten med människor i utsatt livssituation krävs hög social kompetens. Tjänsten innebär även kontakt med kyrkor, andra organisationer samt offentliga aktörer så som kommun och Arbetsförmedlingen, varför det är viktigt att ha intresse för att driva verksamheten framåt inom ramen för och samarbete med dessa sammanhang. Du har körkort B och tillgång till egen bil (mot ersättning). Vi tror att du tycker om människor och har entreprenörsanda.

Om vår verksamhet:

Huvudmän för Hela Människan-Kontakten är kyrkorna i Köping och tillhör Hela Människan Sverige, en riksorganisation med 65 lokala verksamheter. Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete även på nationell nivå.

Verksamheten består av två delar: RIA, den sociala verksamheten med café och lunchservering samt Second hand verksamheten med återvinning och försäljning. Totalt är vi nio helårsanställda och vi har ytterligare ett tiotal medarbetare inom ramen för olika arbetsmarknadsåtgärder med placering från Köpings kommun och Arbetsförmedlingen. Inte minst har vi våra fina volontärer som täcker upp vid bland annat ledigheter och helger. Verksamheten omsätter 3,5 miljoner kr/år.

Tjänsten erbjuds på 100% men tjänstegrad kan diskuteras.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Ansökan med med CV, löneanspråk och referenser till:

Ordförande
Hela Människan Kontakten
Humlegårdsgatan 2
731 30 Köping

Du kan läsa mer om oss och vår värdegrund på:

Hela Människans värdegrund

http://helamanniskan.se/koping

Vi finns också på Facebook = Hela Människan Köping.

Vi avböjer oss hjälp ifrån olika privata bemanningstjänster.

Vi behandlar ansökningarna löpande med sista datum för ansökan 31 oktober 2019.