Secondhand Stuvsta


Barnkläder, barnskor, barnvagnar, glas, porslin, böcker, tavlor och hemtextilt mm.

Öppettider 
Tisdag 10-18
Onsdag 10-16
Torsdag 10-18
Fredag 10-16
Lunchstängt vardagar 12.30-13.30
Lördagar stängt

Välkommen till vår secondhandbutik i Stuvsta. Här hittar du det mesta som barn behöver kläder, skor, tyger, böcker, stolar, vagnar….

Det finns även en avdelning med vuxenkläder, skor, glas, porslin, böcker, tavlor och hemtextil mm.

OBS Detta en kontantfri butik. Betalning sker med Swish eller kort.

Lokalt socialt arbete
Secondhandbutiken bedrivs som ett socialt företag där det skapas möjligheter för människor att växa genom arbetsträning och sysselsättning.

Secondhandbutiken drivs av Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem tillsammans med Stuvstakyrkan och andra kyrkor i Huddinge, Botkyrka och Salem.

Allt överskott går till vårt lokala sociala arbete.

Lämna gåvor
När du skänker saker bidrar du till vårt sociala arbete samtidigt som dina saker kommer till användning på nytt. Lämna det som du vill skänka direkt hos oss under butikstid eller ta kontakt med oss om du vill ha hjälp med hämtning.
Stationsvägen 25

FACEBOOK
facebook.com/helamanniskansecondhandstuvsta/

Telefon
08-551 o9 570

OM HELA MÄNNISKAN
Hela Människan arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring. Vår arbetsinriktade rehabilitering är kopplad till våra olika sociala företag; secondhandbutik, café och andra sociala företagsgrenar. Vi bedriver mötesplatser för personer i hemlöshet och/eller aktivt missbruk och stödgrupper för anhöriga i familjer där risk- eller missbruk förekommer.

Bakom Hela Människan står kyrkor i Huddinge, Botkyrka och Salem. Genom att samla erfarenheter, kompetens och resurser ökar möjligheterna att driva ett långsiktigt lokalt socialt arbete som gör skillnad för och med människor i utsatta livssituationer. Sedan 2010 driver vi en stor secondhandbutik i två plan i Tumba centrum.