Välkommen till Hela Människan i Huddinge, Botkyrka & Salem

Läs mer om verksamheten

Vilka är vi?

Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete!

Vi tror på alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv.

Vi arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Här hittar du det mesta som barn behöver kläder, skor, tyger, böcker, stolar, vagnar. Det finns även en avdelning med vuxenkläder, skor, glas, porslin, böcker, tavlor och hemtextil mm.

Tänk dig all mat som livsmedelsbutiker slänger varje dag. Tänk dig att den maten faktiskt kommer andra människor till godo. Klimat- & socialsmart!

”Nu skriver vi ett nytt samhällskontrakt”

Redan innan coronakrisen var det uppenbart att Sverige har stora utmaningar när det gäller välfärd, integration och demokrati. Hundra år efter demokratins genombrott i Sverige går nu civilsamhället samman för att skapa […]

Sommar i Parken

Nu startar ”Sommar i parken”, öppen verksamhet för barn på låg- och mellanstadiet! – Under närmare sju veckor blir det roliga dagaktiviteter för barn i parken utifrån väder och vind, önskemål och […]

En rundtur i secondhandverksamheten

Mötesplats. En mötesplats för kunder, anställda och deltagare i arbetsträningen. Så kanske man kan beskriva secondhandbutikerna. Häng med när Daniel Ryderholm från Hela Människan Sverige besöker vår secondhandverksamhet. Läs hela artikel  här: