Vi söker ny föreståndare

Efter 10 år har vår nuvarande föreståndare i Enköping bestämt sig för nytt arbete. Därför söker vi nu efter en ny person som tillsammans med styrelse, medarbetare och deltagare vill fortsätta att driva och utveckla verksamheten i Enköping. Här på vår hemsida kan du orientera dig om vårt arbete och läsa om vår historia. Tjänsten som föreståndare är på 100% och tillträde sker efter överenskommelse.


Vi tror att den vi söker har en utbildning som socionom eller sjuksköterska, skötare eller liknade med inriktning på socialt arbete inom missbruk och psykisk ohälsa. Du bör ha erfarenhet av arbetsledning och chefskap. Du ska vara trygg i dig själv, medkännande både inför deltagarna i våra verksamheter och till medarbetarna. Vi utgår från att du delar Hela Människans och våra huvudmäns kristna värderingar.


Föreståndaren har ansvar för verksamheten på RIA dagcenter och Härbärget för hemlösa men även för att tillsammans med styrelsen utveckla föreningens hela verksamhet. I Örsundsbro med secondhand och café finns en särskild föreståndare.


Upplysningar om tjänsten lämnas av ordföranden Mats O Karlsson tel. 0705 176016 och kassören Roland Wallhuss tel. 0707 103906.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj till Hela Människan, Kryddgårdsgatan 19 A, 749 49 eller ria.enkoping@helamanniskan.se