Utbildningar


Att söka finansiering och bidrag 2.0 (Fristående utbildning) – Utbildningen skjuts fram till våren 2018

Göteborg, Majorna - 9 november, 2017

Det finns många vägar att få finansiering för socialt/diakonalt arbete. Sponsring är vanligt inom idrott och kultur men växer nu inom det sociala området. Under dagen får vi tips hur man får stöd från företag och vad som är viktigt om företagare ska ge bidrag till en verksamhet. Under året har det kommit nya möjligheter att få bidrag till integrationsarbete bland nyanlända. Det finns även möjligheter att få bidrag till arbetsträning, sysselsättning och liknande insatser. Under dagen informerar vi om dessa och andra möjligheter och hur praktiskt man söker dem.

Att formulera sin idé och söka bidrag. Grundutbildning

Göteborg, Majorna - 22 november, 2017

Att skriva ned en vision eller en projektplan upplevs ofta svårt. Men sådant behövs för att få bidrag. Utbildningen visar hur man kan forma en projektplan eller bidragsansökan som kan ge nya pengar. Med rätt kunskap kan alla skriva bra ansökningar! Utbildningen visar också strategier att söka bidrag för olika arbetsområden. Tidigare deltagare vilken nytta de har haft av utbildningen och några har lyckats få in betydande medel. (max 12 deltagare)

Chef i Hela Människan – en grundutbildning

Stockholm - 6 december, 2017

Kursen vänder sig till dig som nyligen fått chefsansvar inom Hela Människan men också till dig som känner att du behöver fräscha upp dina kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljöarbete, policyfrågor etc. Det kan kosta mycket pengar och arbete om man gör formella fel inom arbetsrätt och arbetsmiljö.