Ge en julgåva till någon som redan har allt. Sveriges hemlösa kommer tacka dig!

Ge en julgåva!

Du behövs i vårt arbete för och tillsammans med människor i utsatta livssituationer. Hela Människan har öppna verksamheter från norr till söder med olika typer av härbärgen & boenden som bidrar till att förbättra livssituationen för hemlösa. Engagera dig som volontär eller stöd arbetet med en julgåva!

Du kan enkelt skriva ett fint blad eller få den skickad till dig själv eller den personen som du vill ge en julgåva.  Vill du få den hemskickad, gör din beställning senast Tisdag 18 december 2018 för att vi ska hinna skicka den.

Väljer du att ge gåvan via e-post, kan du beställa ända fram till Kalle Anka!

Använd våra hyllningsblad, som du med några få steg gör till din julgåva! Du kan välja och skänka till ändamålet ”Hemlös” så går pengarna till alla lokala verksamheter som arbetar med hemlöshet. Du kan också välja din lokala Hela Människan verksamhet som mottagare av donationen.

Se nedan:

Skriv din egen hyllningstext för att få till en fin julhälsning.

Skriv din egen hyllningstext för att få till en fin julhälsning.

Det är smidigt och enkelt att betala via kort och få en PDF för utskrift i mailen. Ibland hamnar tyvärr mailet i skräpposten. Så hittar du inte din julgåva, se där först.

Det är smidigt och enkelt att betala via kort och få en PDF för utskrift i mailen. Ibland hamnar tyvärr mailet i skräpposten. Så hittar du inte din julgåva, se där först.